Over ons

 

Fijn om jullie te zien op mijn webshop! Ik stel mezelf graag eventjes voor.
Ik ben Gwen, het gezicht achter Loving gifts. Ik ben getrouwd met mijn lieve man Pieter en samen hebben wij 3 zoontjes (Miel, Nand en Flor).
Zij zitten dan ook een beetje achter het ontstaan van Loving gifts, dankzij hen heb ik de doopsuikermicrobe te pakken gekregen.

Creatief bezig zijn is altijd wel mijn ding geweest. Eerst kon ik dit kwijt in mijn job als kleuterleidster maar de onzekerheid in het onderwijs zorgde ervoor dat ik terecht kwam in een hele andere sector.
Naast Loving gifts ben ik ook medezaakvoerder van Gielen Valère bv, samen met mijn papa. Wij plaatsen sanitair, verwarmingsinstallaties en ventilatiesystemen. 

In mijn vrije tijd was ik het liefst van al bezig met het samenstellen van de doopsuiker van onze zoontjes, bedankjes voor feestjes uitzoeken en maken, gepersonaliseerde cadeautjes bedenken,... Maar omdat ons gezinnetje nu compleet is en we ook geen feestjes kunnen blijven
geven :) was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na HEEL lang twijfelen heb ik de stap dan toch durven zetten. Want you only fail when you
stop trying!!

En daarom wil ik met Loving gifts ervoor zorgen dat elk bijzonder moment onvergetelijk word. Feest, vier het leven!! Geniet, meer niet.

Veel shopplezier!

Liefs

Gwen