Algemene voorwaarden

 

Gelieve deze algemene voorwaarden te lezen voor u een product bestelt bij ons. Door één van onze producten te bestellen verklaart u zich akkoord met onderstaande voorwaarden.

 

De onderneming
Naam van de onderneming: Loving gifts
Adres: Smeetshoevenstraat 17, 3582 Koersel
E-mailadres: info@lovinggifts.be
BTW-nummer: BE0503909456

Algemeen

  De voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, overeenkomsten en aanbiedingen tussen 'Loving gifts' en de klant. Ook op alle handelingen ter uitvoering daarvan.

   

  Aanbod

  Alle producten van Loving gifts bevatten een zo duidelijk mogelijke omschrijving. Met onze foto's en omschrijvingen proberen wij zo goed mogelijk onze producten weer te geven. Kleuren kunnen mogelijks afwijken van de werkelijkheid. Deze kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding of verbreking van de overeenkomst.

  Ben je graag zeker van een kleur, kom dan even bij ons langs.

   

  Betaling

   Bij het plaatsen van een bestelling worden deze voorwaarden aanvaard. 
   Bij het bestellen van producten uit de webshop bent u vooraf betaling verschuldigd. Dit kan door online betaling via Mollie. U kan betalen met Bancontact, Belfius Direct Net, KBC/CBC Payment Button of krediet- en debetkaarten. U kan ook kiezen voor overschrijving.
   Bij het uitblijven van uw betalingen, worden de gewenste producten niet verzonden. Goederen blijven onze eigendom tot de volledige betaling is ontvangen.

    

   Levering 

   De bestelde producten worden verzonden naar het door u opgegeven adres via Bpost of, per uitzondering, een andere pakjesdienst. 
   Er wordt telkens een leveringskost van 7,5 euro (voor binnenlandse levering) aangerekend. Bestellingen boven 100 euro worden gratis verzonden. 
   U kan daarnaast ook kosteloos het bestelde en betaalde pakketje komen ophalen bij ons: Smeetshoevenstraat 17, 3582 Koersel. 
   De producten worden verzonden zoals aangegeven op de pagina levertijden. Naargelang de drukte bij de pakjesdienst kan de effectieve levertermijn verschillen. Hiervoor zijn wij niet verantwoordelijk aangezien dit buiten onze handen ligt. Bij uitzonderlijk lange levertermijn zijn wij steeds bereikbaar en contacteren wij de pakjesdienst met uw vragen.

    

   Bestelling

   Op maat gemaakte bestellingen kunnen enkel geanuleerd worden indien wij nog niet gestart zijn met het maken van deze producten. 
   Speciaal voor u op maat gemaakte bestellingen kunnen niet worden teruggenomen of worden geruild. 
   Wij zijn ook niet aansprakelijk voor de door u gemaakte typfouten.

   Prijzen

   De prijzen bij onze producten zijn in euro's, inclusief BTW. Vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten, deze worden duidelijk vermeld alvorens afrekening. 

    

   Annulering bestelling

   Als koper heb je recht op een wettelijke herroepingstermijn van 14 kalenderdagen. Deze gaat in op de dag dat je de producten ontvangen hebt. 

   Sommige producten valleen niet onder het herroepingsrecht waaronder voeding zoals suikerbonen, snoep, koekjes,... en artikelen die op maat gemaakt zijn.

    

   Retourneren

   Indien de geleverde producten niet naar wens zijn heb je 14 dagen de tijd, te tellen vanaf de dag na verzending, om de producten te retourneren. Met uitzondering van voedingswaren, gepersonaliseerde producten en artikelen in sale). 
   Je brengt ons via mail op de hoogte dat je de producten wil retourneren. De producten horen in de originele verpakking te zitten en mogen uiteraard niet gebruikt zijn. Zodra wij de producten goed ontvangen hebben en deze gecontroleerd zijn, schrijven we het betreffende bedrag terug op de rekening waarvan wij het ontvangen hebben. Dit is exclusief de verzendkosten. De kosten om de artikelen retour te zenden naar ons zijn voor rekening van de klant.

    

   Auteursrechten

   Op alle foto's en afbeeldingen op de website rust auteursrecht. Producten mogen nooit nagemaakt, verspreid of vermenigvuldigd worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming. 

    

   Toepasselijk recht

   Op alle overeenkomsten tussen 'Loving gifts' en de opdrachtgever is het Belgisch Recht van toepassing.  

    

   Indien u verdere vragen en/of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.