Doopsuiker

 

Fijn om jullie hier te zien en waarschijnlijk mag ik jullie dan ook proficiat wensen. Een bijzondere tijd is aangebroken, tijd voor gezinsuitbreiding. 

Ik help jullie graag bij het uitzoeken van welke doopsuiker het beste bij jullie past. 
Hebben jullie reeds elders een geboortekaartje uitgekozen, ook dan help ik jullie graag verder met het uitzoeken van welke doopsuiker hier 100% bij past. 


Zijn jullie zelf creatief en op zoek naar een DIY pakket, dat kan. Of toch niet, dan knutsel ik alles met plezier voor jullie in elkaar. Jullie kiezen wat het beste bij jullie past: DIY of kant en klaar laten maken door mij.

Maak gerust een afspraak via mijn online agenda en we bekijken alles samen. https://lovinggifts.simplybook.it (geheel vrijblijvend)

 

Wanneer starten jullie hier nu best mee?
Omdat doopsuiker wel wat tijd vraagt: bestellen van verpakkingen, snoepgoed, suikerbonen,... en vullen/afwerken, dan houden jullie best rekening met een levertijd van +/- 4 a 6 weken.
Willen jullie zowel een geboortekaartje als doopsuiker bestellen dan raad ik jullie aan om te starten rond de 6de maand zwangerschap. 

 

Hoeveel doopsuiker voorzien jullie best?
Ik raad je aan om 3 a 5 verschillende bedankjes te kiezen. Zo kan je een mooi geheel samenstellen.
Hebben jullie ook al aan de kindjes gedacht? Voor hen wordt er meestal ook iets apart voorzien zoals een bellenblaas, lekstok, kleurpotloodjes,...  
Ik reken voor jullie uit hoeveel suikerbonen/snoep jullie nodig hebben om alles te vullen. (zowel bij een
DIY pakket als bij een totaalpakket)
Vergeet ook niet te denken aan eventuele uitdeelpotten voor op jullie werk of een traktatie die de fiere grote broer/zus kan uitdelen op school.