Geboortekaartjes

 

Proficiat!! 
Hebben jullie al een idee in jullie hoofd of zien jullie door de bomen het bos niet meer, ik help jullie graag verder in jullie zoektocht naar het perfecte geboortekaartje voor jullie kindje(s).

Ook voor babyborrelkaartjes of bedankkaartjes kunnen jullie bij Loving gits terecht. 

 

Klaar om te komen ontdekken, maak een afspraak via mijn online agenda 
https://lovinggifts.simplybook.it  (geheel vrijblijvend)

 

Wanneer starten jullie hier nu best mee?
Willen jullie graag een eigen ontwerp, dan start je best rond de 6de maand zwangerschap.
Kies je voor een 'standaard' kaartje, dan kan dit wat later.
Willen jullie zowel een geboortekaartje als doopsuiker bestellen dan raad ik jullie aan om te starten voor
de 6de maand zwangerschap. 

Wat zet je op het kaartje?
Op een geboortekaartje staat altijd de basisinformatie over de baby: de naam, geboortedatum, jullie namen als ouders en de naam van de eventuele grote broers/zussen. Ook wordt meestal het geboortewicht en de lengte van de baby vermeld en de meter(s) en peter(s) . Willen jullie graag het bezoek thuis uitnodigen vermeld dan op het kaartje hoe ze jullie kunnen contacteren om iets af te spreken. Geven jullie een babyborrel, dan kan je dit ook vermelden op het geboortekaartje of een apart kaartje bij het geboortekaartje steken. 
Wil je het geboortekaartje wat opvrolijken dan kan je er altijd kiezen voor een versje op de kaart te zetten.

 

Een proefdruk laten maken.
Vinden jullie het moeilijk om jullie voor te stellen hoe het geboortekaartje er nu juist gaat uitzien en wat de kwaliteit van het papier is. We helpen jullie hier graag mee verder door een proefdruk te laten maken.
Weten jullie nog niet goed wat jullie willen dan help ik jullie graag door jullie een proefpakket aan te bieden. Jullie geven het geslacht van jullie babytje door en een korte omschrijving van wat jullie leuk vinden (voorkeur van kleur, bloemen, met of zonder tekening, enkel of dubbel kaartje,...) en ik verras jullie met 5 verschillende geboortekaartjes.